Wijkcentrum 't Schuurtje geeft een "thuis", heeft diverse verenigingen "in huis".
 Wij organiseren met regelmaat toernooien. Zo is het jaarlijks terugkerend "Dames Bokaal 't Schuurtje" (biljart) en het driebanden biljarttoernooi "Koperen Keu" een vast item op de agenda.

De Bridge Club Maarssenbroek, biljartvereniging bvmApollo en biljartvereniging Seniorenbiljart Maarssen hebben een vast onderkomen in de prima accommodatie van 't Schuurtje.


 • B.C. Maarssenbroek met ruim 60 deelnemers aan het 'Bridgen', o.a. op de vaste maandagavond. Zomer-Bridge tijdens de zomerperiode, op 10 juli, 30 juli, 7 augustus en 21 augustus.  Bridge Drive's en diverse toernooien.


 • De leden van bvmApollo spelen de KNBB & Woerdense bond competitiewedstrijden op 3 biljarts. (kleine tafel.)

Ook op de 2 Match-tafels (grote biljarts) worden zowel district- en Nationale competitie gehouden. Recreatieleden hebben van maandag tot en met vrijdag 'vrij spel'.


 • Seniorenbiljartclub Maarssen speelt haar libre- en bandstoot competitie op de dinsdag- woensdag en donderdagmiddag.


 • De Darts club speelt wekelijks haar competitie wedstrijden en vrije trainingen op het grote podium.


 • Wijkcentrum ‘t Schuurtje introduceert het nieuwe spel 5-Ball.

Het spel wordt gespeeld op een gewoon biljart met vijf ballen en is een soort combinatie tussen  darts & biljarten . Het 5-Ballspel wordt gespeeld in sets. De spelers komen om beurten in actie.

Ook eens proberen? Kom langs op de  vrijdagavond  en speel dit nieuwe spel in ‘t Schuurtje.Ga naar 'bvmApollo' Ga naar 'B.C. Maarssenbroek'

‘t Schuurtje

Ga naar 'SB Maarssen' Ga naar 'Goede Doel Maarssenbroek' Ga naar '5-Ball'

Contact          E-mail          Facebook          Vergaderlocaties regio Utrecht